Hanna Loffart

1 advent – julmarknad och adventskalender

1 december och 1 advent idag.

Vi började dagen med en skön sovmorgon och mysig frukost. Jag fick en julkalender av Emil i år igen, vilket lyckost är inte jag?! Denna gång en från mymüsli, men en ny smak av müsli varje dag. Och i ordentligt stora burkar också! De kommer med enkelhet att räcka till både mig, Thexas och Thiara på morgonen. (Thristan äter inte müsli)

Och Thiara fick öppna sin paketkalender, hon blev så glad.
“Mamma, du har ju jobbat så hårt för den och jag kommer bli så glad för alla saker”
Alltså, hur fin är hon inte!

Sen åkte jag och Thiara iväg och hämtade upp hennes farmor för utflykt. Två olika julmarknader hann vi med, vi träffade även på min mamma och bonuspappa, så de sällskapade vi med på julmarknaderna. Thiara kanske inte var jätteimponerad av själva marknaden, men hon lekte gärna i snön och donade med sitt. Vi köpte smarrigt julgodis av pysseltjejerna och fina reflexrosetter till Thiara. Och så fika på det.

Och nu ikväll blev vi spontant hembjudna till min pappa för middag, vilken lyx va! Vi hämtade hem pojkarna strax innan så de också fick följa med. Det blev lite senare i säng än vanligt för barnen (de skulle hinna duscha och pojkarna skulle öppna sina kalendrar) men nu sover de gott. Jag och Emil ska se första julfilmen, vi hinner ju beta av några. Ska nog sammanfatta förra årets lista med tips till er.

Och imorgon ska vi gå upp lite tidigare än vanligt så vi hinner se julkalendern, vi såg första avsnittet hos min pappa förut och den bådar gott!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats