Hanna Loffart

31 augusti

 

Usch, nu tycker jag verkligen synd om mig själv. Sitter hemma sjuk. Har tvättat idag, och det tar lite extra på krafterna när man har feber vill jag lova. Lagade mat till Tobias som bara var hemma och vände nu efter jobbet. Skulle till Eskilstuna för att spela match. Får hoppas att det går bra för honom, han fick ju trots allt mitt skosnöre till håret. Får hoppas att det ger lite extra tur.

Ikväll hoppas jag få sällskap av syster Amanda. Tjejfilm och massa godis vill jag ha. Skulle behöva sova känner jag, men är på tok för täppt för det. Rackarns.

Har plockat in lite bebiskläder i byrån på skötbordet idag med. Känns så härligt att få pyssla inför den lill*. Men oj, vad kläderna är små. Och vi kommer säkert få en jätteknubbis till bebis. Haha. Har faktiskt rätt mycket kläder, mer än jag trodde. Har ju fått lite av lilla Charlie, så mycket pojkkläder är det. Inte ett enda flickplagg, förutom en tröja som en gång har varit vit, men missfärgats till rosa i tvätten. Blir spännande att så småningom få veta om det är en pojke eller flicka där inne. Känner ju på mig att det är en pojke, och det skulle ju underlätta med tanke på hur mycket kläder vi har. Men för min del kvittar det vad det blir. 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats