Under tiden vi fotades efter vigseln så tog sig alla gäster till Håkanstorp.
Det var ca 50 gäster som skulle sova kvar på gården, så de visades till sina rum.
Sen hade vi gjort en tipspromenad för att få tiden att gå, en gästbok fanns att skriva i, tre olika sorters snittar samt öl och cider som man fick ta ur våra snygga guldiga skottkärror. Dessa hittar jag dock inga bilder på, någon som har? Nåväl, jag tror att gästerna hade att göra en stund iallafall.
När vi kom så höll Emils bror Danne i brudskålen.
Jag och Emil hade egna glas med gravyr på.
(Vi hade hyrt champagneglasen och två dagar innan bröllopet fick vi veta att det bara fanns 89 champagneglas att hyra. Vi hade 18 själva hemma och sen hade ju jag och Emil två egna. Det gick ju precis ihop sig, haha!)
Foto: Hanna Maxstad samt Lasse Johansson
Så mycket fin inspiration, vi gifter oss 16/9 i år ☺️. Har fått idétorka vad det gäller tilltugg till brudskålen. Vad hade ni på era snittar?