Hanna Loffart

Sån skön vårdag

Vilken härlig dag vi har haft!

Solen har tittat fram och ljuset gör så mycket! Det har varit rätt kallt och stundtals lite blåsigt, men mot husväggen värmde det skönt. Vi har varit ute nästan hela dagen. Barnen har cyklat och sparkcyklat, lekt i sandlådan och spelat fotboll. Emil startade grillen och vi åt hamburgare på altanen till lunch. Årets första, det är alltid lite speciellt.

Thiara är verkligen en utomhusmänniska, inte alls på vintern dock. Men nu! Hon har varit ute mellan klockan 10-16 och lekt själv. Hon roar sig verkligen med allt möjligt och trivs med att lulla runt själv. Jag vet inte hur många timmar hon satt i sandlådan eller vid en liten rabatt och låtsades plantera morötter.

Thristan gillar inte att vara ute, han får vi tvinga ut men han hade rätt skoj när han väl kom igång med sparkcykeln och då åkte han en lång runda. Sen var han alldeles slut. Thexas däremot, det finns liksom inget stopp i honom, han blir aldrig trött! Han och Emil spelade fotboll på baksidan, och till slut fick de ta en paus för att Emil inte orkade mer. Men Thexas, han bara fortsätter…!

Ja, det har sannerligen varit en skön dag här hemma. Jag har varit och storhandlat inför veckan och varit till återvinningen en sväng. Och så har vi börjat planera trädgården också, så himla kul!

Just nu ligger alla så här i soffan, helt utslagna och trötta efter all frisk luft. Emil står nere i köket och lagar lasagne till middag. Sen blir det till att återgå till soffan och se någon film med barnen. De har dealat till sig att få vara uppe lite längre idag då de är lediga imorgon.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats