Hanna Loffart

Gravid med T4 – vecka 14

Onsdag betyder ”byte av graviditetsvecka” och nu har vi alltså gått in i vecka 15.

Senaste veckan har varit så otroligt seg på något vis och faktiskt bestått av en hel del oro. Jag fick en blödning igen och blev såklart helt nojig. Det avtog dock snabbt och jag tänker inte gå in på några detaljer kring det. Men jag var så himla rädd för missfall igen. Men nu har en barnmorska lugnat mig och allt känns bra igen. Men den där känslan att alltid titta lite extra varje gång man är på toaletten efter missfallet vi fick, det känns nervöst varje gång. Och jag antar att den känslan kommer sitta kvar hela graviditeten när man väl fått ett missfall. Med de andra barnen var jag inte ett dugg orolig, inte alls på samma sätt.

Förutom det så mår jag ändå bra. Foglossningen blir värre för varje vecka och den senaste veckan har det suttit i ländryggen mest. Varje steg gör ont, men jag försöker bita ihop. Men kvällarna är som sagt värst, när man varit igång en hel dag och sen slappat till i soffan.

Än så länge har vi inte köpt eller skaffat oss något till bebisen. Vi väntar till efter rutinultraljudet och en eventuell könskoll innan vi gör det.

Men den här tavlan har fått flytta in i alla fall, med alla barnens födelseår på.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats