Hanna Loffart

Sköna lördag

Lugna, sköna lördag. Här startar vi alltid helgerna i lugn och ro. Det är sällan vi är redo för dagen innan 12. Barnen sitter fortfarande i pyjamas, de fick 2 timmars speltid (barnprogram för Thiara, hon spelar aldrig) så det är verkligen lugnt just nu. Jag själv har tagit en dusch och Emil sågar lite inne i Thiaras blivande rum.

I eftermiddag ska jag och Thiara åka och hämta en säng till ”Thårtan” Bedside crib tror jag det heter. En liten säng att ha bredvid våran säng i början. Till de andra har vi haft vaggor, men de finns inte kvar.

Ikväll ska Emil och jag på festligheter. Min morbrors fru fyller 40 + tar socionomexamen så det ska firas. Barnen ska dumpas iväg på tre olika ställen innan dess, om det är svårt att få till barnvakt till tre barn så kommer det nog bli ännu svårare till fyra. Tur att det är så sällan, nån gång om året kanske. Thiara ska till sin farmor och farfar, Thexas till sin moster Amanda och Thristan till killarnas pappa. Så det gick ju smidigt att lösa den här gången.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats