Hanna Loffart

Årets första snö

Så kom den, årets första snö!

Och jag som beställde hem vinterskor till barnen i veckan och hämtade ut dom idag. Vilken himla bra tajming! Thiara skulle såklart ut och testa skorna direkt! Ja, ni ser ju hur nöjd hon är!

Vi har alltid haft Viking ultra 2.0 till barnen, men i år ville de ha något annat. Jag kan förstå dom, speciellt killarna. De fick fodrade sneakers och Thiara valde dessa från Nordbjörn. Får se om de tål ordentlig kyla sen, annars får vi köpa ett par Viking till henne då. Killarna kunde faktiskt ha sina Viking från förra året, perfekt om de åker till Sälen innan jul som d brukar med sin pappa. Eller om vi ska åka pulka eller något sånt.

Skorna känns i alla fall rejäla och varma med en ordentlig sula. Och utseendemässigt så påminner de om mina vinterkängor från Sorel.

Nu är alla kittade inför vintern tror jag minsann! Förutom vantar till Thristan. Thexas lånade hans förra året när han tappat bort sina egna och ja, ni kan ju gissa vad han gjorde med Thristans? Tappade bort dom också såklart! Så vintervana till Thristan ska inhandlas, och varma trosor till Thilox har jag beställt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats