Hanna Loffart

Adhd utbildning och Mello

Imorse var det uppstigning tidigt, min mamma kom hit strax efter 8 för att barnvakta. Emil och jag åkte hem till hans föräldrar för kunna låna ett rum och sitta ostört på utbildning.

Det var Bup som höll i en föräldrastrategi utbildning för tonåringar med Adhd. En heldag, från 9-16. Jag höll på att krevera, det var inget nytt alls för mig då jag redan läst på om ALLT under barnens uppväxt. Det här är ju liksom vår vardag. Men Emil, som inte läst på om nåt egentligen, tyckte att det var jättebra. Det här var del 1, om två veckor ska vi gå del 2. Längtar ju inte, men går den enbart att bup alltid säger när man ringer och vill ha råd, ”ja vi ser ju att ni inte gått utbildningen” Nu kan de åtminstone se att vi gått den. Pojkarnas pappa skulle också behöva gå, men ville inte. Man blir erbjuden den via Bup, så jag vet inte om det är något man kan fråga om eller om barnen måste va inskrivna där. Fick en del frågor om det nämligen.

Här hemma hade det gått så bra med barnen. Thilox har dock blivit sjuk. Vad sjutton händer? Vi hann ju inte bli friska! Han har lite feber och är hostig. Men han har lekt, badat och myst idag med sin mormor, bonusmorfar och mostrar så det har gått bra.

När vi kom hem efter 16, så stannade de kvar och åt mat med oss och kollade på Melodifestivalen. Men vilket skräp? Inte låtarna, men allt runtomkring. Det kändes ofärdigt, lojt och billigt. Hoppas kommande veckor blir bättre!

Inte ofta man får med Thexas på en bild 🙂
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats