Hanna Loffart

Alla dessa projekt

I tisdags kväll var vi här och pysslade. Jag hade fått tag på en liten hushylla (prylhylla) till Thiara.
Dock i “fel” färg, så jag skulle sätta papper i olika mönster i den som bakgrund. Det gick inte! Snett och dant!
Så igår började jag spraymåla den ute i garaget. Då hittade jag mer saker att måla.
Och ett garaget som behövde rensas. Så efter dagis/skola så åkte jag och barnen två vändor till sopptippen.
Jag har aldrig varit där själv, så det var lite pirrigt. Men vi lastade bilen full två gånger och Thexas var så duktig och hjälpte till! Thristan satt med min telefon och tittade på Youtube-klipp med Thiara. Så duktiga och skönt att bli av med lite saker. Det är dock en massa kvar, men det behöver jag nog Emils hjälp med.

I flera veckor har jag haft en bild i min telefon som jag sparat för att det var en fin färg på en vägg på bilden.
Elerts färg hjälpte mig att få fram rätt färg, och rätt som var var så stod jag och spacklade och maskerade lilla toaletten igår kväll. Jag har tyckt illa om tapeten där inne sen en månad efter att vi satte upp den ungefär. Färg och blommor. Inte jag. Men jag fick ett infall då (som vanligt) men tröttnade snart.

Tanken var att vi skulle måla sovrummet (det ska vi, jag spacklade där inne igår kväll också) men nu ville jag “testa” den där färgen, så nu fick det bli toaletten som får färg först. Jag tror det blir riktigt bra. Jag fick hjälp av Thristan att måla första varvet nu i eftermiddags. Så imorgon är det nog klart. Då är det bara att börja på sovrummet. Och allt annat.

Sån är jag, jag har sällen ETT projekt igång. Det är ständigt fullt i huvudet och jag börjar oftast i fel ände.
Som med Thiaras lekstuga. Vi har inte ens nån lekstuga, men ändå köper jag grejer till den och har nu två fulla kartonger ute i garaget som det står lekstuga på. Haha.

Vi får se vad nästa projekt blir, förmodligen dröjer det inte så länge förrän det kommer en ny idé i huvudet.

IMG_7072.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats