Hanna Loffart

Annandag jul

Så var det tredje och sista julfirandet över, denna gång hos min pappa och hans fru tillsammans med mina systrar igår.
Vi bjöds på god mat (soppa med bröd och så våfflor till efterrätt, så skönt att slippa julmaten) och vi delade ut julklappar. Barnen lekte och hade så kul i flera timmar. De lekte mamma, hund och bebisar, haha.

Sen skulle pojkarna vidare till sin farmor och farfar för att fira jul. Thexas frågade varför inte vi alla kan fira jul tillsammans och ja, det känns i hjärtat kan jag säga. Jag som tycker att det är jobbigt med tre olika firanden, pojkarna har fyra. Man försöker dela på sig så gott man kan för att göra alla glada. Men min mamma vill fira jul hos sig, min pappa firar jul med sin frus släkt och då blir det så här. Så för min del är det skönt att julen är över nu.

Imorgon vankas jobb för både mig och Emil. Pojkarna är kvar hos sin pappa över helgen och Thiara ska leka med en kompis när vi jobbar. Sen väntar bio med henne, vi ska se den nya Frost filmen tillsammans med min mamma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats