Hanna Loffart

Ännu en dag på stranden

Det blev en heldag på stranden utanför Nyköping med vänner. Och herregud så varmt det var! Det gick inte att sola länge innan ett dopp i plurret var nödvändigt.

Jag har smörjt mig med spf 30 och 50, men ändå bränt mig. Ni skulle se min rygg! Den har jag inte smörjt, skulle ju ändå inte sola ryggen. Och det gjorde jag inte. Men jag stod i vattnet och passade på barnen en del. Med ryggen mot solen för att inte sola min redan brända mage. Och ja, det kändes inte att solen tog när det fläktade så skönt. Men jodå, jag ser inte klok ut!

Ikväll har Emil målat vänners hus igen och barnen hade så svårt att somna. Thristan har bränt ryggen lite och kom inte till ro. Thiara somnade i bilen förut och var helt enkelt inte trött. Men nu sover de alla och Emil har kommit hem. Han ska få smörja in min rygg och sen är det sussa kudde som gäller.

Imorgon har vi tänkt hänga på en strand igen, och sen poolparty hos vänner till kvällen. Får se hur mycket sol min arma kropp mäktar med eller om det får bli heldress på.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats