Hanna Loffart

Äntligen på bättringsvägen

Helt plötsligt hade det blivit torsdag! Hur fort gick inte den här veckan? Jag har dock haft nedräkning till helgen hela veckan, nu har jag varit förkyld i tre veckor men kan äntligen känna att jag är på bättringsvägen. Lite täppt och rethosta kvar bara. Men det var då minsann en seglivad variant jag åkte på! Alla här hemma tycks dock ha klarat sig, konstigt nog. (peppar peppar)

Men nu till helgen hoppas jag verkligen att jag ska få ha lite energi till att göra annat än att ligga på soffan. Det har jag i och för sig inte gjort hela veckan. Jag har hunnit med utvecklingssamtal för både Thristan och Thexas samt områdesråd för barnens skola. Så dagarna knatar ju på ändå.

Putsat mässing har jag gjort också. Ett tråkigt måste om du frågar mig, men det blir ju en himla skillnad.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats