Hanna Loffart

Äntligen semester!

Igår gick jag på semester!

Tjohoo på den alltså! Jag vet inte när jag längtade så mycket efter något. Men på något vis så har jag haft den här dagen i sikte sedan december. Jag skulle då ha blivit sjukskriven för utmattningsdepression, men i och med att min chef fick sluta och jag var hans ersättare, så hade jag inget val utan det var bara att traska till jobbet och köra på. Idag känns det bra, jag mår så mycket bättre! Men semestern är efterlängtad! Och jag är så jäkla värd den alltså!

Jag slutade redan vid lunch igår och ägnade dagen åt att slappa med barnen. Vi åkte och köpte fika och satt länge på altanen. Thristan köpte en pysselbok istället för fika och den satt han länge med. Thiara roade sig med vattenballonger och Thexas spelade fotboll 2,5 timmar. Två av hans kompisar kom ner en stund och spelade lite med honom. Och när Emil kom hem från jobbet så blev det tacos i traditionsenlig fredagsanda. Rastlösheten i mig kom krypandes och jag hann både rensa ogräs och börja skrapa rent berget från mossa. Det var kul ända tills jag fick sår och blåsor på händerna. Men fint kommer det bli!

Haha Thexas har tagit en selfie på sig själv med min telefon.
Han ville se hur svettigt han var efter 2,5 timmars fotboll i 30-gradig värme.
Rätt rejält!

Nu är Emil på jobbet. Han jobbar bara 10-12 och då skulle vi passa på att slappa bestämde vi. Thexas spelar tv-spel och Thiara började kolla på en film och sen läsa en tidning. Thristan (som är den som alltid tjatar efter skärmtid) började rensa alla skrivbordslådor! Utan att någon bett eller tvingat honom. Kors i taket! Men så sa han att han skulle spara skärmtiden till eftermiddagen då vi andra ska se på fotboll, smart kille!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats