Hanna Loffart

Årets kärleksfest

Alla hjärtans dag betyder Kärleksfest hos oss!

Energin finns inte riktigt till att göra något avancerat eller storslaget och jag la ner idén jag hade för flera veckor sen. Kanske nästa år. Men barnen blev så glada ändå över den smarriga lunchen aka ”Kärleksfesten” Så lite som gör så mycket.

Barnen fick varsin present. Thilox fick en liten nalle, Thiara fick klänning och diadem, Thristan fick Lego och Thexas fick Xbox-kort (han är så svår att köpa något till) Och så strumpor med hjärtan på till Emil såklart. Själv fick jag röda rosor och 5-pack av de skönaste strumporna, som alltid. 🙂

Lite spännande med paket tyckte Thilox. I julas var han för liten för att ens bry sig. Nu sken han upp som en sol och tyckte snöret var roligast.

Så fina! Klänningen och diademet fick Thiara idag. Ni kan tro hon är nöjd. Thristan och Thexas får ni inga bilder på, de har inte kommit i kläder alls idag.

Nu väntar vi på att Thiaras pojkvän Casper ska komma hem så vi kan åka dit och överlämna ett paket och ett kort som Thiara gjort och fixat med. Så sött att man smäller av!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats