Hanna Loffart

Att designa sin egna vigselring

När Emil och jag förlovade oss så bestämde jag mig ganska direkt för att designa min egen ring. Dela för att jag hade så klar bild i mitt huvud hur jag ville ha den, och dela för att vi blev så otroligt dåligt bemötta i en butik vi var i. Och jag är så glad att vi valde att göra så, jag älskar min ring!

Nu när det vankas bröllop så vill jag såklart designa min egna ring igen. Emil vill inte ha en till, så hans ska bara fixas till lite och gravera in ett till datum.

Jag valde såklart samma guldsmed (Christian Myrland) som gjorde ringarna förra gången och idag var jag på ett första möte! Han är så otroligt proffsig, lyssnar in och går med på alla förslag jag kommer med. Ringen kommer bli så bra och så jag. Varje liten detalj har en tanke bakom sig och jag är med och petar i varje liten millimeter.

Det var ett minst sagt givande möte då jag redan hade designen klar, så vi gjorde klart den idag och jag beställde den! Åh, vad jag längtar efter att få se den framåt våren.

 

Min förlovningsring, som börjar bli lite smutsig och behöver sig en puts.

Vi träffades 1/4, därav stenarna. 4 stenar och 1 ring.
I ringen står det “Jag vill om du vågar” och vårt förlovningsdatum.

Vad tror ni det finns för tankar bakom nästa ring?
Någon som vågar sig på en chansning? ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats