Hanna Loffart

Att höstmatcha med barnen

(Inlägget innehåller annonslänkar)

Äntligen är hösten här och man får klä sig lite mysigare, det är i alla fall vad jag tycker. Nog för att min klädstil är densamma året runt och att jag i princip använder samma kläder, men på hösten blir jag alltid sugen på att köpa lite nytt. Byxorna byter jag dock aldrig ut, jag använder BARA (få enstaka tillfällen om året som jag har något annat) Bianca-byxorna från 77thFLEA som finns hos Bubbleroom. Inget slår dom alltså! Jag har många par som jag varvar mellan, så jag har inte ett och samma par byxor på mig hela tiden även om det kan se så ut. Haha.

Byxorna hittar du HÄR. (Klickbar länk)

Alla andra plagg i detta inlägg kommer från Lindex, så mycket fint de har nu! Jag ska nog faktiskt unna mig en beställning med finheter till mig själv.

Och lika mycket fint hittade jag för barn (tjej stl 92-128) hos Lindex.
Så roligt att kunna matcha med Thiara ju!

Jag är inte helt säker på om hon skulle gilla den här stilen dock, det är ju fortfarande rosa och söta kläder som gäller, vilket jag i och för sig tycker är bra. Hon får gärna vara liten och klä sig som en liten tjej för en lång tid framöver. Men lite roligt kan det ju vara att matcha, hihi.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Hanna Loffart

      Alltså, de är ju rejält stretchiga. De ser sååå pyttesmå ut vid köp och efter tvätt, men töjer sig och sitter perfa! 🙂

stats