Hanna Loffart

Att se fram emot en bok

(Inlägget är i samarbete med Adlibris och innehåller annonslänkar)

Tisdag och ännu en kort vecka för min del. På torsdag åker jag nämligen till Polen med vänner. Jag ser så mycket fram emot det! Jag har inte packat något ännu, men tänker att det får bli morgondagens to-do. Vi blir borta i tre nätter, så det är ju inte jättemycket som man behöver ha med sig. Lite sköna kläder, necessär, solbrillor och pass. (Necessär är för övrigt ett ord som jag aldrig kan stava till, haha)

Något som jag ska packa ner är en bok, jag läser aldrig böcker annars. Endast när jag flyger eller är utomlands. Så nu ska jag passa på! Jag vet nämligen att de andra tjejerna som jag ska resa med tycker om att läsa så… Och en vän till mig har nyligen skrivit en bok, så det passar ju ypperligt att ta med den för att läsa. Har på känn att den kommer bjuda på både skratt, igenkänningsfaktorer och lite snusk. Om jag känner henne rätt så…

Boken finns att beställa på Adlibris, och jag passade även på att beställa hem lite annat skoj.

Du kommer till Lisas bok HÄR.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats