Hanna Loffart

Att se fram emot – Mallorca

(Detta är ett sponsrat inlägg)

Jag är verkligen less på det här dystra vädret just nu. Inget att göra något åt, såklart – men ändå klagar man! På att det är kallt, på att det är mörkt. På att man fryser. Det gör jag i alla fall. Och vi är så himla lika allihopa här i familjen, vi är absolut inga ute-människor när det är trist väder. Då sitter vi hellre inne.

Vi pratade om våren och sommaren i helgen. Värme och sol att se fram emot. Barnen vill leka i lekstugan och Thiara vill så morötter. Jag tror det är viktigt för barnen också att påminnas om våren, att ha solen att se fram emot.

Jag själv ser fram emot slutet av maj, då väntar nämligen en tjejresa till Mallorca! Vi har sparat pengar i ungefär ett år, ett smart sätt att komma undan “billigt” när man sparar lite varje månad. Det blir inte en alltför stor klumpsumma när det ska bokas. Åh, vad jag längtar!

Jag har aldrig varit på Mallorca, men flera av tjejerna har. Jag tror säkert att de vet vad man “bör” göra eller se. Även om vi bara ska vara där i fyra dagar så tror jag att vi kommer hinna med en del på den tiden. Om de inte ska ligga och läsa böcker hela dagarna dvs..? Haha. Jag har ju varit i Spanien några gånger, men är det samma sak? Vi ska bo i Palma centrum, så när jag läser på så kommer vi a nära till bra restauranger, shopping och bad. Och till Mallorcas största nattklubb, haha! Låter ju perfekt eller hur? Och så ser jag fram emot tapas, oliver och sangria. Och en god paella. Mmm!

Har ni några tips att komma med, ni som varit där?
Vad jag förstår så kan man både se fotboll och vandra en del, det kanske inte är det jag hoppas på att få göra. Haha. Jaa ni, nu längtar jag ännu mer efter sol och värme. Känns härligt att ha ett sånt här resmål att se fram emot!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats