Hanna Loffart

Att slå ihjäl – utan att döda

 

I måndags tog jag mig en tur till Norrköping med Astrid i hasarna. Stötte på Titti och Charlie och inhandlade lite nödvändigt för min numera tjocka mage. Det går inte att dölja längre. Och jag försöker må bra av det. Det var skönt att åka iväg till en annan stad, bara för att komma bort från allt som en gång skrämde mig, men inte längre gör det. Köpte mig skor, som jag kanske inte alls behövde egentligen. Men det är väl så, att vi helt enkelt prioriterar olika saker.

Hemresan var längtad efter en dag i Norrköpingsstad. Åkte hem till en tom lägenhet för att svida om. Slängde sedan upp mig själv och min rosa klänning på min rosa cykel och cyklade ner till vårt rosa city, typ. Gospelkonsert var planerna, men det blev en sväng på Konsum istället. Astrid och Haren drev med mig som vanligt, men en dag ska de få igen. Då ska jag slå ihjäl dom – utan att döda. Var sen en runda inne på Gamla Palladium för att se DanceAct. Men ärligt talat så har de varit bättre, mycket bättre. Men det är alltid roligt att se dom dansa. De sprider glädje. Sen, hem.

Gårdagen var ganska bra om jag nu vågar säga så utan att förstöra. Tobias och jag hämtade minisyster Ebba på fritids i Valla, åkte med henne till Stadsparken och tittade på Mora Träsk. Träffade på min gamla mentor Magda, hon är rund om magen hon också, av precis samma anledning som jag. Men med en annan han. Pratade lite med henne och kom fram till att vi förhoppningsvis kommer att hamna i samma föräldrargrupp. Underart! Efter Mora Träsk hämtade Tobias oss, och vi åkte till Djulö Beach för att svalkas. Tobias och Ebba lekte – som alltid. Jag blir glad av att se dom tillsammans. De gör mig glada. Sen, en sväng till Tobias föräldrar för att bada av Ebba lite i poolen innnan det var dags för henne att springa KK-joggen. Vi hejade på bäst vi kunde. Mötte upp Niklas, Simon, Sandra och Sanne efter det. Hungriga som få, beställde mat i öltältet och blev måttligt besvikna. Satt där ett tag innan vi begav oss hemåt. En ganska bra dag, med vissa undantag, som alltid.

Och här tar nästa blogg-inlägg vid.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats