Hanna Loffart

Att ta vara på tiden.

jag är verkligen inte bra på att gå upp tidigt för att ta vara på tiden och hinna med så mycket som möjligt på en och samma dag. haren har precis påmint mig om det, och jag kan inte annat än erkänna. för här sitter jag, en måndagsförmiddag klockan tolv. gick upp strax innan åtta när tobias åkte till jobbet. har tagit på mig myskläder, varit på toaletten två gånger och setat här. så lär väl resten av dagen se ut också antar jag. lyssnar lite på raymond & maria samt på veronica maggio, de gör faktiskt en del bra musik. men som vanligt så håller väl ingen med mig?

ähh, nu måste jag rycka upp mig. ska ta en dusch, möta johanna på stan, hem till mig och rensa bland en massa onödiga saker som inte alls behövs vid en flytt. sen ska jag äta mat, träffa älsklingen, och sen kanske traska bort till linus och de andra ikväll. längesen man träffade dom. blir lätt så. trist.

raymond & maria – det går aldrig att bli dum igen

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats