Hanna Loffart

Babyshower och middagsgäster

Min helg har varit underbar, bättre än bäst. I fredags var Titti här och såg Idol med mig, alltid lika härligt umgänge. Saknar henne när hon försvinner hem till Norrköping igen.

I lördags var det ju Babyshower som stod på schemat. Många underbaringar dök upp. Själv var jag dödstrött och hade sjukt ont av foglossningen, men det dolde jag rätt bra tror jag. Föll ihop i soffan på kvällen sen istället. Hur som haver, härligt att träffa damerna igen. Många av de närmaste kom inte, enorm besvikelse. Men som sagt, alla är väl inte redo. Fick så fina saker åt årt kommande mirakel. Babygym, filt, nallar, napp, skor osv. Tobias var helnöjd. Och jag var helnöjd över att få träffa alla. Och att fått äta tårtan som vi slet med i närmre sju timmar.

I söndags var Simon och Sandra här och åt lite middag. Tobias stod för maten, och som jag hade längtat. Jag satt med förvärkar under större delen av dagen, men när den underbara maten väl kom ner i magen så blev det mycket bättre. Några timmars Monopol-spelande efter maten gjorde susen. Simon vann, och det gjorde honom nog ingenting alls. Mallgroda.

Var en tripp hos sjukgymnasten igår igen. Tobias var bäst och skjutsade mig fastän det var grymt tidigt och vi bara hade sovit fyra timmar. Fick mig min TENS-apparat, men finner den fortfarande lite läskig. Nu för tiden är även stödstrumpor ett måste, och det gör att jag känner rmig tjugo år äldre än jag faktiskt är. En omgång Monopol hann vi med igår också, Tobias och jag. Finns inte mycket annat att göra om dagarna. En kvällsfika hos pappa och Eva igår med, lika bra. Som de tjatar.

Nehepp. Nu är det tisag, och Tobias jobbar. Jag sitter här och funderar på vem som kan tänkas vara hemma och känna för lite Monopol. Tvivlar på att det faktiskt är någon hemma nånstans. Alla jobbar. Så jag får väl lösa lite korsord istället, fastän jag är usel på det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats