Hanna Loffart

Barnens skor till bröllopet beställda

Nu är skor beställda till barnen till bröllopet!
Jag har redan köpt ett par guldglittriga skor till Thiara, men tror de här passar bättre.

Jag ville inte ha några traditionella, svarta finskor till pojkarna.
Dels för att jag inte tror att de själva skulle gilla det, och dela för att det inte skulle användas mer än en timme vid bröllopet. Jag har letat efter vita, snygga sneakers och jag tror de här blir perfekta! Och priset – 300:- för tre par skor, suveränt! Det är så jäkla dyrt med bröllop ändå så. Haha.

Just nu har HM 10% på ett helt köp med kod 3311.
Gäller tom 17/4.

hmskor

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats