Hanna Loffart

Barnklädeskaos och en febrig tjej

Idag kom jag hem till det här kaoset:

Jag hade liksom lyckats förtränga att jag spenderat hela gårdagen med att rensa och märka upp barnkläder. Haha, totalt kaos!

Efter dagis så uträttade vi två snabba ärenden innan vi åkte hem. Tyckte Thiara såg mosig ut och mycket riktigt så fick hon feber ikväll. Hon hade varit dålig i magen på dagis berättade personalen, så jag förstod direkt att det var förkylning eller sjukdom på gång. Hon är så känslig! Men vi känner henne ut och innan, så jag förstod att det va på gång. Och mycket riktigt. Hon fick ta en lång varm dusch för att värma sig, sen myste vi i soffan i morgonrock resten av kvällen.

Jag får bli hemma med henne imorgon, kanske ta tag i det där kaoset på nedervåningen också. Jag skulle aldrig ha nämnt härom veckan att vi aldrig behöver vabba. Andra gången på två veckor nu, är det bara början kanske? ”Tur” att det är nu och inte nästa vecka dock, då hade det varit omöjligt för mig att vara hemma.

Nu ska vi se tv en stund här innan sängen väntar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats