Hanna Loffart

Beslutsångest

Beslutsångest deluxe här!

För några veckor sedan var jag iväg och köpte tre stora krukor att ha på rad på framsidan, väggen där är så tråkigt så jag tänkte att fe stora krukor med buxbom i skulle liva upp lite. Men buxbom fanns inte att få tag på här i stan så jag ställde ner tre olivträd som jag redan hade hemma där i, mest för att det inte skulle stå tomt.

I helgen var vi till Linköping i annat ärende och då passadejag på att kila in på Plantagen för att köpa buxbom, men jäklar vad dyrt det var. 999:- styck och jag behövde ju tre. Så jag köpte inga, och nu ångrar jag ju det! Haha! Men, jag har nog insett att jag vill ha vanlig rund buxbom, och inte på stam som jag först tänkt. Aningen billigare, men inte mycket. Attans, så dyrt det är med växter! Jag vågar knappt räkna på vad vi lagt ut på vår trädgård det senaste året. Det är ju sexsiffrigt i alla fall.

Så nu är jag så himla velig i hur jag ska göra! Olivträden är ju också fina där, men de står sig ju bara över sommaren medan buxbom klarar vintern med. Alla dessa val. Jag ska till Plantagen på fredag igen, får se om min hjärna har bestämt sig tills dess.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats