Hanna Loffart

Besök hos barnmorskan

Besök hos barnmorskan idag. Gick fint. 🙂 Mitt dåliga järnvärde är inte sämre än vanligt, och det är ju bra. Ska försöka få upp det lite mer så att man orkar med förlossningen bara. Och vår bäse ligger redan med huvudet neråt, vilket känns otroligt skönt. Inget kejsarsnitt här inte. ”Då är det bara att föda då” som Tobias sa. Njae, kan gott vänta några veckor till.

Fick det även bekräftat att jag har foglossning. Och ingen liten, smärtfri sådan heller. Det kom ju inte som någon överraskning direkt. Fick tid till en sjukgymnast, så förhoppningsvis kan det bli lite avlastning där. Men fram tills förlossningen så är det Tobias som får vara min slav, min bitch.

Annars sas det nog inte så mycket mer. Mätte magen och lyssnade på hjärtljud poch lite sånt där vanligt. Hade låst mig ute, igen, och fick traska till köket och hämta nyckel av Tobias. Han flinar bara åt mig. Snart kommer han hem och då blir det lasagnette, recept a´la Storgatan. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats