Hanna Loffart

Bokat resa till våren + tbt Spanien 2015

Åh, vad jag känner mig glad nu – jag och pysseltjejerna har nämligen bokat en resa!
I maj åker vi till Sopot i Polen. Det känns så skönt att ha något sånt att se fram emot.

Det är hela 3,5 år sedan vi var iväg tillsammans utomlands. Då var vi till Torrevieja i Spanien.
Jag insåg nu, när jag satt och bläddrade bland de inläggen här på bloggen, att jag helt missat att blogga om det sista dygnet. Anledningen var att jag kom tillbaka till kaos efter min semester. Jag blev varslad på jobbet och mådde inte alls bra. Men nuu ni, kommer lite bilder från den sista dagen vi hade i Spanien.

HÄR, HÄR, HÄR, HÄR kan ni läsa om de första dagarna när vi var där.

Vi tog oss ned till en strand för att baka. Galet kallt, då det trots allt var oktober. Jag vaktade allas väskor i vanlig ordning, men med tanke på vattendropparna på mina ben här så har jag nog känt på vattnet i alla fall.

På kvällen åt vi middag vid restaurangen som låg närmast vår lägenhet som vi hyrde (jag får fortfarande ont i kroppen så fort jag tänker på bäddsoffan som jag sov på, aaaj!) Det var varken speciellt god mat eller god drinkar där, men det var det enda som låg nära och vi skulle ju åka hem dagen efter sen. Men det var den roligaste kvällen! Vi fick sällskap av en norska (har jag för mg?) Piia fick sortera servetter och Anna ryckte in extra som diskare. Vi fick stanna efter stängning och dansa i restaurangen, medan männen som jobbade där serverade oss drinkar. När de blev för närgångna så gick vi hemåt. Men skoj fram tills dess.

Nu ser jag fram emot vår nästa resa tillsammans!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats