Hanna Loffart

Bowling med jobbet

Ikväll har jag varit med mina kollegor Maria och Sirpa och spelat bowling.

Jag har inte bowlat på såå många år och jag var absolut lika dålig som jag förväntat mig. Haha.
Men himla kul ändå! Jag har ju oftast NOLL vinnarskalle (tyvärr, ibland hade det varit bra kanske) så det där med tävlande eller att vinna är inte så intressant för mig. Men både Maria och Sirpa har spelat mycket innan, så de var skitbra! Och de hade en himla massa tips att komma med, då blev det ju ännu roligare! Kolla bara sista bilden, jag drog till med två STRIKE!

Vi åt tacos där nere, himlans gott! Sen var jag hemma lagom till Talang med Thiara, mysig kväll på alla sätt och vis.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats