Hanna Loffart

Bröllopet – toastpar

Nu blir det lite bröllopsprat igen hörrni.
Jag har en lista som jag tänkte beta av, lite i taget. Kommer ta ett år! Haha.

Nu har vi kommit till toastmaster-delen.
Behövs det? Vilka väljer man? Vad kan man förvänta sig? 

Då jag själv varit toastmaster på flera bröllop så säger jag; JA, det behövs!
Någon som håller i trådarna, har kontakt med kök och servering. Presenterar talarna, har några lekar i rockärmen om det skulle behövas.

Hur väljer man då? 
Du vill ha någon som har koll, som kan organisera och strukturera. Som har varit på några bröllop förut, att ha varit toastmaster förut behövs inte, men kan såklart vara en fördel. Någon som är bra på att tala inför folk, som kan bjuda på sig själv.

Vad kan man förvänta sig? 
En toastmaster ska hålla i middagen, se till att allt flyter på. Ni som brudpar ska inte behöva oroa er för någonting alls! Så ja, jag tycker man kan ha ganska höga krav. Gör klart detta med toastmastern innan, så det inte är några oklarheter.

Hur gjorde vi då? 
Jo, vi valde det här fantastiska paret, Bettina och Robin.

_MG_2068

_MG_2069

_MG_2071

Vi funderade ett bra tag på vem vi skulle välja.
”Fan, vi har inga roliga kompisar” skojade jag med Emil.

Vi gick igenom många, men det krävs som sagt en hel del.
Till slut kom vi till min tärna Bettina och hennes sambo Robin. Valet var självklart! Såklart att vi skulle fråga dom! Bettina har jag känt sedan jag var väldigt liten, hon är sjukt bra på att organisera och strukturera upp saker och ting. En tjej med koll! (Och så är hon rätt rolig också) Robin arbetar på SVT och är en stjärna på att tala inför folk – kombon skulle bli perfekt! Det skulle alltså bli ett toastpar!

Bettina tackade ja direkt när vi frågade, Robin blev lite nervös. Men efter lite betänketid (och något glas whiskey) så antog han utmaningen han med!

Att de är sambos och kunde planera det ihop hjälpte såklart till, de kunde även spela på det och driva lite med varandra vilket var väldigt kul. Och vilken koll de hade! De gjorde ett riktigt hästjobb, inte bara under vår bröllopsdag utan under flera månader innan. All planering, alla samtal de ringt till våra gäster. Hur de styrt upp allt. Det kunde inte ha blivit bättre och vi är så tacksamma för att dessa vänner gjorde detta för oss!

_MG_2123

_MG_2125

_MG_2356

Tack älskade Bettina och Robin – för ALLT! ♥

_DSC2112

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Robin Persson

    Tack för de fina orden! Det var en ära att få vara med på resan och man är en (stor) erfarenhet rikare på kuppen! (Och skoj att Hanna fick en bild på telegrammet från Søren :D)

stats