Hanna Loffart

Bröllopsdag – Steam hotel i Västerås

Idag firar vi vår andra bröllopsdag och i år var det min tur att hitta på något.
Förra året tog Emil med mig till Smögen, mer om det kan ni läsa om HÄR.

Men nu var det alltså min tur, och efter lite tips så bokade jag in oss på Steam hotel i Västerås. det kändes lite lagom långt att åka. Steam har bara funnits ett år så det är väldigt fräscht och modernt. Helt i min smak!

Jag hade bokat in oss på ett paket som kallades Top floor. Då ingick en flaska bubbel vid ankomst, en 6-rätters avsmakningsmeny på 18:e våningen och sen spa mellan 20-23. (Ett tips är att de nu under sommaren har 1000:- rabatt på en del paket också)

Han vet hur det ska vara, han håller sig i hallen så jag kan fota rummet. Haha. 

Älskar badrummet! Både jag och Emil blev sugna på att renovera om badrummen hemma…

Och så middagen. Så himla kul att inte riktigt veta vad man ska få in för mat, mer än att det är asiatiskt inspirerat. Men allt var verkligen så gott, och framför allt – mat vi inte hade beställt annars.

Friterat rispapper med forellrom, creme fraiche, gräslök och chili. Edamerbönor med vitlök och lime. 

Fisktacos med lax, ananas och nån aioli.

Sotad avocado, busigt skurna tomater (jo, de presenterade det så!) och rostade mandlar.

Pork med sesam på salladsbädd. 

Två desserter fick vi in, glass med smak av jordgubbe och citron. Citronglassen var sååå sur!

Sen gick vi och spaade, vi badade i tre timmar och pratade om allt och inget. Så himla skönt! (Säger hon som inte tål vatten eller klor, men det gick faktiskt bra ändå) 

Så snygga i matchande badrockar och tofflor.

Imorse intog vi frukosten innan hemfärd. Jag mådde dock så himla dåligt! Vaknade vid 3 inatt och kände mig illamående. Och då hade jag absolut inte druckit mycket igår, så det berodde inte på det. Vätskebrist pga varma bad och bastu trodde Emil. Så jag sov verkligen som en kratta, kunde inte riktigt komma till ro. Petade i mig lite frukost, men den var faktiskt ingen höjdare. Jag har druckit massor av vatten idag, men fick ta till två koppar kaffe och en migräntablett förut också.

Vi stannade till på IKEA en sväng på hemvägen, skulle kolla in en utesoffa men den levde inte alls upp till förväntningarna. Men vi hittade lite annat smått innan vi åkte hem till min mamma där barnen var. Hon sov med barnen hemma hos oss inatt, så tacksam för den hjälpen.

Väl där så åt vi lunch och sen åkte vi till stallet en sväng. Och sen överraskade de oss med en egendekorerad tårta och sjöng ”Ja må de leva!” Alltså, hur fint gjort av barnen?!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats