Hanna Loffart

Bröllopspresent – Rörstrand Swedish Grace

Vi hade önskat oss en matservis i bröllopspresent.
När vi letade efter vad vi ville ha så var Emil rätt bestämd på att den skulle vara vit (han känner mig alltför väl och vet att jag snabbt tröttnar på färg och mönster) Mitt ”krav” var att det skulle finnas kaffekopp med fat. Vi har bara muggar hemma och ibland kanske man vill duka upp med kopp och fat.

Valet föll snabbt på Rörstrands serie Swedish grace.
Den finns i andra färger också och är väldigt snyggt att blanda.
Jag är sugen på grå assietter…

Vi fick en hel del ur serien av hela min släkt + vänner.

Kaffekopp med fat, uppläggningsfat, kanna, mattallrikar och skålar.
Så himla tjusigt, eller hur? ♥

DSC02459 DSC02460 DSC02461 DSC02462 DSC02463 DSC02465

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats