Hanna Loffart

Buzzador Nivea dagkräm

Inlägget är i samarbete med Nivea Sverige

Det är inte ofta det kommer upp samarbeten här på bloggen längre, det känns som att instagram har tagit över mer och mer. Men jag vill fortfarande hålla denna blogg levande, ska försöka komma igång igen. Men senaste tiden har varit tuff.

Nåväl! Jag har fått hem och testat en dagkräm från Nivea, närmare bestämt Q10 Energy healty glow day cream.

Och har har helt ärligt lite delade meningar om denna. För det första så luktar den så gott, lite apelsinigt. Men, jag som har känslig hy och är känslig för dofter, den luktar alldeles för mycket för mig. Inte så att jag blir irriterad i huden, men i ögonen av doften!

Den är alldeles för tjock i konsistensen för mitt tycke, eller så är det bra en vanesak. Gillar dessutom inte att den är i burk, föredrar flaska med pump som känns mer hygieniskt. Den innehåller SPF15, vilket sållet är bra och ”säljer”, men helt ärligt så är ju SPF15 ingenting och måste ändå kompletteras med bättre SPF. Tänker att det kan luras och gör att man tror att 15 ska räcka.

Slutligen så tycker jag ändå att den återfuktar bra, funkar väldigt bra under smink och ger en skön känsla på huden när man väl lagt ett tunt lager. Inget jag kommer köpa igen, men absolut använda slut på denna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats