Hanna Loffart

Cancertisdag

Tisdag idag och cellgifter för Emil. Det gör fasen lika ont i hjärtat varenda gång han ska åka iväg, att han ska behöva gå igenom den här skiten och må så dåligt. Han fick skjuts av sin pappa, så han slipper köra själv. Han har gjort det några gånger, men blir rätt dålig direkt efteråt så då r det skönt för honom att slippa köra själv samt ha sällskap.

Vi har roat oss med detta;

Jag var och köpte en hel låda jordgubbar i förmiddags.

Så jag har satt en omgång med rårörd jordgubbssaft och sen ville Thiara göra en egen flaska saft för att ge bort till sin farmor, hur gulligt! Så vi kokade en liten sats med det också. Sen kom farmor och fikade och lekte med oss under eftermiddagen. 

Vi tog ner barnens tågbana. Thiara lekte aldrig med den som mindre, men vi har sparat den till Thilox förtjusning. Eller, han äter mest på allt fortfarande och förstörde det Thiara och farmor byggde. Ja, ni ser ju Thiaras min… Haha, så sur! 

Och nu ikväll har Thexas haft sommaravslutning med sin fotboll. Det stod föräldramatch och picknick på schemat, men Emil kunde ju inte va med pga cellgifterna idag och jag ska nog inte springa med magen och foglossningen. Men Thexas pappa ställde upp och han kan ju dessutom spela fotboll, så det var skoj att se på.

Emil har mått dåligt sen han kom hem, men barnen har varit lugna och vet vid det här laget precis hur vi kan underlätta för Emil. Det är så fint att se. När Thexas kom hem från fotbollen förut, så tittade han på Emil och sa ”Du har inte varit ute mycket i solen du inte under helgen” Men han menade att Emil var helt vit/grå i ansiktet. Han blir det av cellgifterna, men brukar återfå färgen efter något dygn.

Jag börjar känna mig lite förkyld här, antar att det bara är pollen eller så.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats