Hanna Loffart

Corona vaccin dos 2

I förrgår kväll var jag och tog andra dosen av Corona vaccinet, fick en supergullig sköterska och det kändes inte alls.

Men igår vid lunchtid så blev jag helt plötsligt jättehängig. Lätt feber, ont i leder och muskler, huvudvärk och illamående. Och ont i armen såklart. Intog soffan och orkade inte göra ett skvatt resten av dagen.

Thexas hade fotbollsmatch, så Emil tog med sig alla barnen och åkte iväg på den. Och sen hem till min mamma för mat, så hela dagen var jag själv hemma i princip. Avskyr det! Har så svårt att va själv hemma sen Emil blev sjuk, svårt att förklara…

Idag mår jag fick prima igen! Inga känningar alls, så det är ju skönt att det är så snabbt övergående! Och att man vet vad det beror på, att man inte är sjuk utan att det är biverkningarna från vaccinet bara.

Så idag har jag varit med Thexas i skolan och träffat hans nya lärare, det känns så bra! Och det tyckte Thexas med! Sen har jag hämtat ut paket med bebisens tapet, handlar litegrann, hämtat upp en begagnad overall till bebisen samt varit i lekparken med barnen. Nu är jag rätt slut ska medges, men strax ska jag iväg och äta med pysseltjejerna. Jag tror inte vi har träffats sen i typ september/oktober faktiskt…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats