Hanna Loffart

Dålig uppdatering igen.

Oooh, vilken dålig uppdatering det har varit här i bloggen under helgen. Varför blir det alltid så? Jag följer dock med bra i bloggvärlden då jag har Bloglovin i min iPhone, hur bra som helst!

Igår åkte Thristan till han-som-inte-får-nämnas-vid-namn iaf. Vi andra åkte iväg på lite äventyr. På jakt efter vit, matt sprayfärg bla. Hur svårt ska det vara att få tag på? Vi letade i fem butiker i Norrköping innan vi fann det vi skulle ha. Sen for vi till Söderköping och tittade på båtar och åt glass. På vägen hem så öppnade himlen sig, och sedan dess har det regnat. Vi åkte till mamma igår efter Söderköping för att måla, men det kunde vi ju glömma pga regnet. Men vi fick oss lite mat där ute iaf.

Idag har jag och Thexas varit ensamma hemma under dagen. Tomt utan Thristan, men så lugnt! Inga barn som bråkar. Bara en väldigt mysig och lugn Thexas. När Emil kom hem från jobbet så satte jag honom i arbete, en hylla åkte upp i Thexas rum. Sen åt vi mat tillsammans innan jag och Thexas cyklade iväg till min kusin Jessa för playdejt. Så Thexas har lekt med sina ”sysslingar” Elias och Isak ikväll. 

När vi kom hem så somnade Thexas gott, mamman i huset har målat lite grejer. Nu ser vi film på tvn. (men den är lite läskig, så jag halvtittar bara med datorn i knät) Imorgon väntar ännu en ensamdag med Thexas, och förhoppningsvis lite bättre uppdatering.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Veronica, mamma till Nim

  Hej tjejen!

  Ja min hår vart så himla slitet så fick ta bort det. Så är det. Men jag gillar förändringar. Särskilt med håret 😀

  Ah okej, men han är pappa till båda då. Jag trodde han bara var pappa till Thristan först. Men vad skönt att du träffat en vettig kille efter han innan.

  Nja vi har inte tagit igen så mycket. Klart vi har myst. Men mycket jobb just nu. Är väl så när man ska öppna nytt 🙂 Men bara skoj 🙂

  Kramkram

stats