Hanna Loffart

Det blev en ledig fredag

I fredags skulle vi få mosaiken levererad – äntligen!

Det skickades fick från Tyskland och jag kunde inte ändra leveransadress eller tid, så mellan 9-12 skulle de komma. Just de tiderna vi är telefontid på jobbet. Nåja, det var bara att lämna barnen i skolan och sen åka hem igen och vänta. Jag hann dock med en snabbis på Biltema och Elgiganten innan. Och väl hemma kunde jag både tvätta, städa och måla under tiden.

11.45 kom mosaiken. En kvart till godo! Och så fint! Väl värt väntan och turen från Tyskland.

Sen åkte jag till jobbet. Hann bara starta datorn och värma matlådan innan skolan ringde och sa att Thexas kände sig dålig. Det går magsjuka i klassen bredvid, så jag åkte och hämtade honom. 5 minuters jobb blev det.

Men han mådde helt okej hemma sen. Ingen magsjuka som jag befarade. Och framåt kvällen åkte pojkarna till sin pappa och jag har inte hört något därifrån om att han blivit dålig.

På kvällen kom Emils bff Andreas och hjälpte oss att sätta upp mosaiken. Thiara lekte med Julia och jag med Fia under tiden. Pizza, te och babbel.

Thiaras paketkalender på gång. Målade den i samma färg som lilla toaletten, fanns lite färg kvar så.

Idag har vi donat hemma hela dagen. Emil har fogat på toaletten, jag har gjort klart paketkalenden och adventsfixat. Och nu ikväll har Emil varit på julbord med sitt jobb. Thiara vaknade 05.40 imorse (har väl aldrig hänt) och ville därför lägga sig 19.20 idag. Trött tjej. Så jag har fått soffhänga själv jag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats