Hanna Loffart

Det där med att bära klocka

I julklapp av Emil fick jag en klocka från Daniel Wellington.

Så himla fin i silver och sin enkelhet. Jag ägde ingen klocka innan och ska väl erkänna att jag inte är en klocktjej. Jag har nog inte haft klocka sedan mellanstadiet. Men jag tycker det är så himla fint och jag hade önskat mig en av honom. Men det är så himla svårt att komma ihåg att ta på sig den! Jag tror jag har använt den kanske 3-4 gånger sedan jag fick den. Dåligt! Men den känns liksom lite i vägen och slår emot skrivbordet när jag skriver på datorn på jobbet och här hemma. Antar att de är en vanesak såklart. Och det är ju ett väldigt fint smycke och accessoar att ha på sig.

Jag ska verkligen försöka använda den mer, för den är ju som sagt väldigt fin. ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats