Hanna Loffart

Det där med att få igenom sina planer

Imorgon kommer en grävare för att hjälpa oss snygga till tomten litegrann.
Åh, vad jag ser fram emot det!

Det kommer förmodligen vara lite smått kaotiskt ett tag, men målbilden om att kunna gå barfota på gräsmattan på min semester är stark.

Jag börjar allt som oftast i fel ände när saker och ting ska planeras. Nu har jag fått igenom min plan med att fixa iordning trädgården, nu ska den “bara” verkställas av andra innan jag kan “ta över” med det roliga sen. Piffet, blommor och sådär. Jag har tex redan köpt en ny postlåda, det gjorde jag två dagar efter att vi bestämt oss för att göra iordning tomten. Emil bara skrattar åt min, jag förstår inte alls varför…

Här är härliga bilder från helgen när vi röjde lite i trädgården. Vätskepaus mellan cykelpassen för Thiara.
Och så en Emil som tjuvnallar av hennes godis minsann!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats