Hanna Loffart

Det där med att semesterjobba

Jag skrev ett långt inlägg igår som jag är helt säker på att jag publicerade, men det finns inte kvar! Vet inte riktigt vad som hänt med det. Gårdagen var rätt kaotisk ska medges, jag har egentligen semester den här veckan men får jobba ändå. Känslan har dock gå ifrån ledsamhet till irritation, och det känns lite lättare att hantera. I alla fall för stunden. Jag ser ljuset på en lösning med mitt jobb, och lite hopp gör en gott.

Igår när jag kom hem så satt jag och Emil länge och drack kaffe och pratade, det händer så sällan och känns så värdefullt. Jag sprang på en gammal vän på stan och fick prata av mig en stund igår och imorse hörde min fd kollega också av sig. Det känns fint. Både att folk hör av sig och att jag får älta.


Imorgon väntar jobb igen, men nu känns det rätt okej. Emil och barnen är lediga den här veckan och det känns såklart lite tråkigt att vi gick miste om den här veckans ledighet tillsammans. Men det går ingen nöd på dom, idag hade de varit i badhuset hela förmiddagen. Imorgon ska det regna och då har jag beordrat dom till att städa här hemma. Det är inte städat eller undanplockat sedan jul och om jag inte tvingar dom så händer inget. Om inte annat så får jag ta en veckas semester senare för att städa efter dom, haha.

Vi har börjat plocka bort alla julsaker i alla fall, imorgon tar vi bort resten.
Känns tråkigt att kasta den här fina julstjärnan dock, så stor och fin!

e6a58b71-a73a-4fe7-9b6f-347ccdd4b301.jpg

ff46611d-4c86-4b14-a89c-4c8a0db29432.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats