Hanna Loffart

Det där med att tappa hår

Det här med att tappa hår efter graviditet alltså. Jag kan inte minnas att det var så här hemskt och så här mycket! Kanske har det inte varit lika mycket de tidigare gångerna?

Men nu alltså, herregud vad jag tappar hår! Jag skulle nog säga att jag tappat nästan hälften av mitt hår, i alla fall känns det så när jag ska sätta upp det i en tofs. Jag som annars har så tjockt hår kan nu använda Thiaras mini snoddar!

Jag har tappat mest, nästan allt, hår runt ögonen. Det som är kvar är dessutom grått, så jag ser helt kal ut. Det syns ju mest när jag sätter upp håret såklart, men det är å andra sidan ett måste då Thilox drar mig i håret så hårt att jag tappar ännu mer hår.

Jag läste att man efter 6-12 månader efter en graviditet har fått tillbaks alla hårsäckar, sen ska det bara växa ut också. Det har alltså inget med amningen att göra som jag trodde.

Så här ser det ut nu. Väldigt tunt runt ögonen och såna ”flikar” till och med.

Men jag har kommit på ett litet knep. Färgat torrschampo! Det färgar ju en del av håret och hårbotten, så det blir mörkare i alla fall. Vet inte om man ska våga slänga i nån toning eller nåt, eller kanske blir det värre och det är så få hårstrån?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats