Hanna Loffart

Det där med mål för 2018

Nytt år betyder väl nya mål inför året också?

Jag brukar ju ha sådana. Inga löften, det känns för hårt. Men mål har känts lagom. Tills i år. Jag kommer inte sätta upp några mål, för jag vet att det ändå bara kommer att stressa mig. Inga resemål, inga renoveringsmål, inga hälsomål.

Men jag har ett mål – att i slutet på detta år kunna se tillbaka och tänka och känna att jag faktiskt har gjort mitt bästa. Att jag har vårdat de relationer som är värda det, att jag har tillåtit mig själv att sova bort några veckor av sommaren om det är det som har behövts. Jag längtar efter att må 100% bra igen, att känna mig glad och energifylld. Det var så länge sen att jag nästan glömt bort hur jag egentligen är.

Ni har nog många som undrar, och jag väljer nog medvetet att vara lite kryptisk. Det är så det får vara just nu. Men jag är glad att ni tittar in här hos mig och på Instagram, det är ändå något som jag tycker är kul! Och ännu roligare är det ju att kunna gå tillbaka och kika.

På Instagram under 2017 har ni gillat de här bilderna mest:

img_0667.jpg

Det är en salig blandning hörrni!

Alla hjärtans dag fika / Thristan fyller 10 år / Skolavslutningsfina barn / Thiara som lucia / Min pappa målar vårt hus / Emil som Peter Pan / Thiaras paketkalender / Våra bröllopstavlor / Jag och Emil på Emelie & Emils bröllop

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats