Hanna Loffart

Det går inte bra med mina odlingar

Mina odlingar går inte bra i år.

Jag hade ju tänkt lägga upp bilder för varje månad, men jag struntar i det. Det finns inte så mycket att visa upp.

Sniglar, tvestjärtar och gråsuggor har invaderat trädgården och förstört och ätit upp så mycket. Vi fick knappt några bönor, ingen sallad eller ruccola och bara ett fåtal rädisor. Tomater verkar vi få mycket av, men det har varit så varmt att plantorna fullkomligt exploderat och växt hela okontrollerat, men det ger frukt i alla fall. Likaså gurkan, jag har lagt in en hel del så det är roligt. För att inte tala om zucchinin, det tycks vara det enda jag verkligen alltid lyckas med. Haha.

I år gav vi oss på det där med blommor också. Jag satte fyra knölar med Dahlian café au lait rätt sent, ena dog direkt (ruttnade) och två av dom är små och en är stor. Den stora plantan har nu gett sin första blomma. Så ful! Tvestjärtarna har haft (har!) ordentlig fest och det känns så trist. Men nu har jag fått lite tips om hur man håller dom väck, så jag hoppas vi kan få lite fina blommor i alla fall.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats