Hanna Loffart

Det som glittrar mest ska falla

 

när hösten kommer och tiden gått för fort

För första gången på över ett år så lyssnar jag på skivan som jag spelade in -05. Den betyder så otroligt mycket mer nu än då. Betydelsen är inte densamme, inte på långa vägar. Den är starkare och allt säger så mycket mer. Och idag gör det så sjukt ont. Hela jag värker och helst av allt vill jag bara slita hjärtat ur kroppen för att slippa känna.

det som glittrar mest ska falla

Just nu har jag ingen aning om hur framtiden ser ut, och det skrämmer mig till en viss del. Jag som alltid brukar ha kontroll, mer eller mindre, står nu helt handfallen. Jag förstår som vanligt ingenting och jag vet inte hur eller vad jag ska göra för att göra det heller.

den vackraste stunden i livet var den när du kom

kom ihåg mig då

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats