Hanna Loffart

Dukat till nyår

Nu har vi piffat oss och dukat lite extra fint inför nyårsmiddag med vänner. Hela huset är fullt av glitter (sprayade Thiaras hår utomhus, men ja det är överallt nu) Thilox har finaste flugan på sig då jag visst hade sparat bodyn med insydd fluga efter killarna. Extra kul att använda såna kläder ju.

Jag insåg att Thristan och Thexas inte har några skjortor till kvällen. Thristan äger inte en enda, förr var det det enda han ville ha på sig när det var fest. Men snygga pikétröjor duger gott. Alla är så fina så!

På bordet ligger girlangen i silver/glitter som jag klippte och sydde igår, det blev väldigt fint. Hittade lite stjärnor i en låda och fina servetter. Blomman fick vi av Emils föräldrar på julafton, jag bytte ut god jul-skylten och bandet mot ett glittrigt band istället och sprayade hela blomman med glitter, tjusigt! Och namnskyltarna har Thiara hjälpt till med. Och adventsljusstaken har jag bara bytt ut lapparna på till ”gott nytt år 2020” Tycker det blev väldigt festligt och fint.

Nu inväntar vi bara gästerna!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats