Hanna Loffart

Egendesignade mobilskal från CaseApp + tävling

(Inlägget är i samarbete med CaseApp och innehåller reklam)

Jag har vid varje skolavslutning fotat barnen och sedan haft det fotot som mobilskal på min telefon. Fint att alltid bära det med sig. Detta året var inget undantag och nu har jag beställt ett skal med barnen på. Så nöjd som alltid!

Jag väljer alltid att göra ett skal som heter ”tough” det är ett extraskal som skyddar telefonen, dvs två skal kan man säga. Det är så himla bra och jag har använt dessa i flera år nu. De håller för allt! (Vågar man skriva så utan att drabbas av otur..?) Jag valde även att göra ett med min brudbukett, jag älskar det!

Just nu kan du tävla om ett presentkort hos CaseApp på min instagram: @fruloffart
Pass på vettja!

HÄR kan du beställa egna designade skal, eller välja bland massa färdiga.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats