Hanna Loffart

En annorlunda födelsedag.

Det har varit en minst sagt annorlunda födelsedag. Jag har spenderat den hemma med en sjuk Thristan. Han tycks inte bli bättre, så imorgon får vi väl ringa vårdcentralen och se om det finns mer hjälp att få. Han fick hostmedicin utskriven av läkare i söndags kväll, men den tycker han är så äcklig att han tom kräktes upp den ikväll. Febern är jättehög och går bara ner litegrann med Alvedon.

Men oj så fina vänner jag har! Först kom Linda som sagt, och en stund senare så kom Tess med blomma och kort från mina älskade pysseltjejer. Sen ringde det från blomsteraffären och berättade att det skulle komma ett blombud under dagen (blommorna var från Emil och skulle ha kommit under dagen när jag var hemma, men de kom framåt kvällen när han redan hade hunnit hem, haha) 

Ikväll har min mamma och systrar, plus Emils föräldrar varit här och ätit tacos (tack Anna för tipset, Thristan bestämde det också) Thristan var dålig och låg mest på soffan, men fick i sig lite köttfärs och ost iaf. Dagen har mest bestått av oroskänslor istället för en rolig födelsedag, men så blir det ibland. 

Jag har fått SÅ fina och bra presenter iaf. En systemkamera av Emil, kavaj, tavla och träningsgrejer av mamma + systrar, massa scrapbookinggrejer av Emils föräldrar. Jag är så glad och tacksam över allt!

Nu väntar snart sängen för en totalt slutkörd mamma, jag räknar med ännu en natt i Thristans säng.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelina

    Ååhh börjat läsa din blogg några dagar sen 👍🏼😊, Vilket sammanträffande att vi fyller på samma dag 🎉✌🏼️, bara att ja är 5 år yngre än dig. O TACK för en suuuper mysig blogg 😊

    1. hannarunesdotter

      Haha vad roligt, välkommen! Hehe, då är du inte såå gammal än då. Som en annan. 😛 Kram!

stats