Hanna Loffart

En bra måndag.

Oj, vilken dag. Väldigt roligt att jobba igen och komma utanför hemmet lite. Men så trött jag har varit! Gäspat konstant (mer än annars alltså). Det känns att jag har många timmar sömn att ta igen efter all sjukdom.

Efter jobbet så tog jag med mig Thristan ner på stan för att kika efter träningskläder till mig. Jag äger inget! Jag fick med mig ett par skor, byxor, två linnen och två t-shirtar hem. Nu finns det inga ursäkter. H1 vill ha med mig till gymmet på torsdag. Lite nervöst. Hihi.

Ikväll har jag haft pysseltjejerna här hos mig. Jag bjöd dem på den där goda LCHF-mintchokladkakan som jag gav er receptet på för några dagar sedan. Idag serverades den med vispad creme fraiche, låter sjukt äckligt men MUMS så gott det var! Det trodde jag inte. Haha.

Nu ska jag vänta in min andre hälft som flydde hemmet ikväll. Hihi. Sen ska jag samla ihop lite av den där sömnen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Veronica, mamma till Nim & tösen

  Hej söta!

  Låter ju som en mycket härlig måndag! Hoppas du haft en minst lika bra tisdag 🙂

  Jadå klart jag står ut. Har ju inte mkt till val, hehe 😉

  Nim klarade sig från sjukdomarna. Han hade lite hosta ett tag men den verkar också borta nu. Skönt. Han har ganska bra immunförsvar faktiskt. Ibland blir man lite avis 🙂

  Självklart får vi styra upp ngt snart. Nu i helgen åker vi till Gbg, men sen är vi hemma igen. Så kanske helgen därpå om det är helgen som gäller? Då kan vi söndag. No plans. Lördag ska vi på barnkalas.

  KUL att du kommer på viktutmaningen! Det kommer bara göra dig gott och i kombination med träningen så kommer du göra succé. Hoppas du får med dig någon, alltid kul om man kan gå flera. Peppa varandra också 🙂 Men jag har skrivit upp dig på listan iaf 🙂

  Många kramar

stats