Hanna Loffart

En bra tisdag

Min fina Thiara idag:

Vi har haft en riktigt bra tisdag!

Jag och Thiara började den med att gå till jobbet för att lämna lite papper. Vi blev kvar en stund och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag saknar mina kollegor grymt mycket, de är så fina hela bunten!

Sen gick vi vidare ner på stan och träffade Astrid som jag inte träffat på väldigt länge. Vi hade såklart massor att prata ikapp oss om, och ändå gick timmarna alldeles för fort. Hon är en sån vän som, trots att man inte träffar så ofta, man vet alltid finns där och när man väl ses så känns det inte alls att det var längesen man sågs. 🙂

Sen blev det snabbshopping till Thiara. Fem bodysar, en dregglis och två “ankstjärtstrosor” Hihi.
Sen var det dags att gå till Thristans skola för utvecklingssamtal.
Det gick SÅ bra och jag är en stolt mamma. Han är duktig, omtänksam och omtyckt av sina klasskompisar. Han älskar skoljobb, men tycker att gymnastiken är lite “jobbig och lite tråkig”. Haha, sin mamma upp i dan alltså! Jag älskade också skoljobb som yngre, men tog mig igenom skolan genom att “slippa” den mesta av gympan.

Thexas har på riktigt världens bästa dagis! Jag hade glömt bort att jag skulle på det där utvecklingssamtalet, men Thexas fick vara kvar på dagis längre utan några som helst problem. Så när jag hämtade honom så var han så nöjd som fått mellis.

Resten av dagen har gått fint. Thexas har varit trött (såklart, efter den där monster-läggningen igår) och haft några små utbrott, men inte alls så farligt som det brukar så jag känner mig på riktigt gott humör.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats