Hanna Loffart

En gråmulen måndag.

det blev aldrig att jag skrev mer igår. orken fanns liksom inte. åkte hem till mig en sväng, hämtade och lämnade lite kläder. börjar bli tröttsamt nu att släpa grejer fram och tillbaka mellan mig och tobias. men snart är det slut på det, vilket känns kanoners. va i alla fall hemma hos mig en sväng, och jag trivdes inte alls, som vanligt. astrid kom på en snabb visit, hon behövde några tröstande kramar och prata av sig lite. och vad gör man inte för sina vänner? trampade iväg till danne med lite grejer som han hade kvar hos mig, sen hem till tobias för att va med och visa lägenheten för en tjej. samma tjej som kollade på min lägenhet förra veckan faktiskt. tror att hon skulle ha tobias lägenhet, och inte min. fast det kvittar ju egentligen. vi blir ju av med dom på något sätt i alla fall.lägenheten på brunnsgatan står bara och väntar på oss nu.mamma och hela familjen kom till tobias och mig igårkväll också. fika och prat. bus med ebba, vilket alltid är trevligt. lugnt och skönt när hon åker hem dock.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats