Hanna Loffart

En helt vanlig vardag i livet

Vet ni vad jag gjort de senaste dagarna?
Märkt barnkläder till förbannelse! Det är nämligen barnloppis i helgen och allt ska lämnas in på torsdag.
Man får dock bara lämna in två banankartonger med kläder, en med ytterkläder och en med tex leksaker och grejer.
Det är ju INGENTING med två kartonger och fem barn! Just nu resonerar jag som så att det står ju inte att kartongerna ska kunna stängas helt. Haha.
Det är tetris i de där kartongerna alltså, det är så hårt packat. Man får tillbaka de kläder man inte sålt och jag tror fasen inte att de ens kommer få ner allt mitt sen som är kvar.

Jag har lyckats sälja en hel del nu innan under mars. Och så har jag plockat ihop en kasse med kläder till en liten bebis som kommer framöver i vår närhet.

Men ändå såå mycket kläder!

Förutom det så har jag jobbat i Nyköping idag, älskar det men HATAR att pendla som ni vet. Får så ont i huvudet!
Men det var bara att ignorera. Hämta hem barn från skola, fritids och förskola. Åka till återvinningen, lämna Thiara och tjejkompisarna på dansen. Skjutsa Thexas till och från fotbollsträning, laga mat, bada barn (fick bli i köket idag) Åka och handla x 2 (glömde smör så fik åka tillbaka) Köra tre maskiner tvätt och hänga det. 20:45 kunde jag slå ner rumpen i soffan en stund, sen hängde jag sista tvätten nu 22:10 innan jag kunde gå och lägga mig. Just det, tjafs med stora barn som vägrar lägga sig också. Livet…

Och så hade jag lönesamtal härom dagen där min chef sa att det är viktigt med återhämtning. Jobbet ÄR återhämtningen. Haha.

Haha, Thunis flin. Nöjd!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Hanna Loffart

      Åh nej, jag såg din fråga alldeles för sent. Det var i Baggetorp/Vingåker, den är i höst igen och då ska jag försöka tipsa om den ordentligt för det fanns så mycket fina kläder där. 🙂

stats