Hanna Loffart

En liten uppdatering

 

Taskig på att uppdatera, I know. Men det har varken funnits tid eller lust till det de senaste dagarna. Tobias har varit ledig sen i lördags, och vi har hunnit med en himla massa.

I lördags gifte sig Johanna och Andreas, så då stor bröllop på vårt schema. Jag spelade även piano under vigseln, gick förvånansvärt bra faktiskt. Brukar ju inte spela inför folk. Hade Ebba hemma hos oss den natten. Hon körde slut på oss totalt, och hela söndagen gick vi som zombies. Åkte hem till mamma som lagade lite kvällsmat åt oss. Hämtade vår bilbarnstol också, kan var bra att ha hemma nu när det inte är så lång tid kvar. En del av slemproppen fick för sig att lossna i lördags morse också, mamma blev nervös. Men vår barnmorska skrattar bara åt det eftersom det inte finns nåt som visar att en förlossning skulle starta snabbare bara för att den lossnar. Så då vet man det. Många veckor kvar ändå alltså. Suck.

För övrigt så har veckan varit lugn. Vi har lagat mat, städat, badat med massor av skum och fixat lite. En hel del korsord har lösts också. Har haft det sjukt bra helt enkelt.

Mycket födelsedagar nu också. Bejjan, Titti och Sabina. Och sen Malin. Me like. Men jag saknar Bejjan något otroligt, och Titti.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats